Predstavitev

»Resnica o Biobrazdi na kratko«

Podjetje nikoli ne bi obstajalo, če tistega popoldneva zakonca Čamernik ne bi ob vsakodnevni kavici v časopisnem oglasu prebrala, da nekdo obljublja zaslužek z gojenjem deževnikov.

No, velika slabost tega "dobrega biznisa" je bilo edino garanje, a vendar tega takrat res ni pisalo v oglasu. Takrat mnogim to ni predstavljalo oviro in tudi Čamernikova sta bila kmalu zatrdno odločena o svoji nameri.

V 90tih se je kar nekaj ljudi poizkusilo v pridelovanju naravnega gnojila z pomočjo deževnikov. Po tolikih letih »promocije«, ki smo jo namenili deževnikom v Biobrazdi, sedaj že opažamo povečano zanimanje za vermikompostiranje predvsem pri ekoloških vrtičkarjih.    

                                                                               


Danes se v zdravem in delavnem okolju vsakdnevno prepleta energija več zaposlenih. V podjetje je danes vpeta že tretja generacija.

Po 30 letih delovanja podjetja se v naselju Dragomer še vedno nahaja trgovina-semenarna BIOBRAZDA. Lastna proizvodnja je že na samem začetku cenjenim strankam zagotavljala nižje proizvodne cene in kvaliteto lastnih proizvodov. V vseh teh letih so se pod blagovno znamko BIOBRAZDA uveljavili kvalitetni pakirani kompostirani naravni izdelki; naravno organsko gnojilo, kompostirana mešanica prsti in pakiran hlevski gnoj. Vse naštete proizvode je tudi sedaj moč kupiti po proizvodnih cenah v sami trgovini. Pišite nam

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili. Polja označena z * so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti
Biobrazda trgovina - proizvodnja, Damjan Čamernik s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh